Nytt skrivbord

2013-08-24 22:57:00 Fashion & style [0] Kommentarer
För några veckor sedan så köpte vi ett nytt skrivbord till mitt rum! Från IKEA och jag älskar det! ♥ Lagom stort och enkelt och snyggt! Under bordsskivan finns det två stora lådor som är väldigt bra och praktiska! Snart hoppas jag att jag ska få upp en spegel över skrivbordet för det ser lite tomt ut, men det kan vänta ett tag! :]
 
Bilden blev lite sådär... men såhär ser det ut!
 

Första skolveckan avklarad!

2013-08-24 22:45:00 Daily life [0] Kommentarer
Hejsan! Jag har inte hunnit blogga alls eftersom jag började skolan i måndags! Det var riktigt kul att börja skolan igen, träffa alla kompisar, träffa klassen och komma in i de vanliga rutinerna :) Men jag saknar såklart att ha sommarlov, men jaja. Det som känns konstigt är nog att vi är äldst på skolan, 9:or. Tänk att det är sista året!! 
 
Jaja, idag var familjen och jag ute i sommarstugan! Riktigt skönt väder med sol och värme, men det känns att det börjar bli höst... I morse gick mamma och jag upp på stan för att jag skulle fråga på Åhlens om jag får praoa hos dom v.38-39! Och jag ska prata med chefen på måndag och så kanske jag får praoa där! Men jag väntar fortfarande på svar ifrån en fotograf eller en stylist som en av mina bästisar Hanni känner! Åh, det har alltid varit en dröm att praoa hos en fotograf! ♥ Så jag vet inte om jag väljer Fotografen eller Åhlens om jag får ett Ja från båda. 
 
På tisdag så fyller jag föresten 15år!! :D Det ska bli såå kul! 
Älskar den här bilden som jag tog på Island! Så enkel men så fin!
Nikon D5100 - 50mm
 

Enkla macarons!

2013-08-14 23:20:00 Foodlove [0] Kommentarer
Hej på er! Jag älskar ju macarons, typ den bästa bakelsen som finns! ♥ Men de kan ju vara ganska svåra att baka själv. Så för några veckor sedan provade jag Kungsörnens Macaron Bakmix! (finns att köpa i de flesta mataffärer) Det fungerade faktist förvånadsvärt bra och de blev jättegoda! :D Och det var såå lätt och man skulle bara tillsätta lite vatten, smör och mjölk själv. Jag tyckte att de blev riktigt fina, eller tja inte om man jämför med de ifrån Ladureé! ;} Det finns i smakerna jordgubb och choklad. Jag tycker bäst om jordgubb! :}
Jag kan verkligen rekomendera detta! :D
 
 

Beautiful sunset

2013-08-12 17:49:00 Nature [0] Kommentarer
  Solnedgången i Grekland ♥
 
 
 
 

My weekend

2013-08-04 17:38:00 Daily life [0] Kommentarer

Hej på er! Värmen har äntligen kommit hit och det är såå skönt! :D Igår åkte jag till Mickis och sov över där med Elsa och Hanni. Det var jätteroligt och mysigt! Vi kollade bl.a på filmer och imorse direkt efter att vi vaknat så badade vi i Mickis bubbelpool :) Nu är jag i stugan och vi ska straxt åka hem. Jag bloggar från mobilen och har typ inga bra bilder så det får bli lite inspo från weheartit! Vi ses!


slide show