25 juni

2013-06-25 23:37:00 Daily life [1] Kommentarer
Förra onsdagen kom jag hem ifrån Island!  Det var en helt underbar resa och jag har haft det jättebra! :} Vädret var kanske inte det bästa, det var ca 9-10 grader varje dag buhhrr...men med varma kläder så gick det ändå bra! ;} Landskapet på Island var verkligen annorlunda mot Sverige. Det var kalt, enkelt och platt på vissa ställen men på andra kunde det vara bergit och gräsfält där det gick islandshästar och får. Reykjavik kändes inte som en huvudstad, den var så liten!! Men ändå mysig :} Åhh, på både Arlanda och på flygplatsen på Island fanns Victoria´s Secret!! Love, love, love! ♥ På arlanda så köpte jag en jättefin sminkväska. Och på Islands flygplats fick jag 2 bodysplash och en bodylotion av mamma! :} Åh, de luktar såå gott! Jag tog Sheer Love, Secret Craving och bodylotion Lovespell!! Jag ska försöka ladda upp bilderna från Island så snart som möjligt så att jag kan redigera dem och lägga upp några här! ♥ Men jag ska berätta mer om Island när jag har bilderna! 
 
Men nog om det, hur var eran midsommar? Min var jättebra! Den firades som vanligt hos min morbror ute på landet med familjen :} Haha, jag gjorde en misslyckad midsommarkrans som ramla isär men den höll ihop ett litet tag iallafall!^^ Imorgon ska jag träffa bästa Hanne!! ♥ Nu ska jag kolla på Once upon a time, så braa!! 
 
 
 
 

Makeupstore

2013-06-13 18:25:00 Beauty & Makeup [1] Kommentarer
Eftersom jag prenumererar på Sofis Mode så fick jag en välkomst premie. Och det var en Cover all blue conceler och ett läppglans ifrån makeupstore. Concelern räddar mig ifrån mina mörka ringar under ögonen! :} När jag var i Stockholm så köpte jag det fina aprikosrosa läppstiftet från samma märke. Kostade 170 kr tror jag och färgen heter Crown! Aprikosrosa är sommarens läppstiftsfärg och passar perfekt till solkysst hud! ♥
 
 

★ Let her go- Cover

2013-06-13 18:13:49 Music & movie [1] Kommentarer
Hanne och jag gjorde en cover av The Passengers underbara låt "Let her go":
 
 

Längesedan...

2013-06-13 18:03:00 Daily life [0] Kommentarer
Hej! Jag har tagit en jättelång bloggpaus, men nu är jag tillbaka! :D Det har gått 4 månader från när jag sist bloggade. Jag har bara inte haft tid, jag har inte kunnat ladda över bilderna till datorn för att minnet är nästan fullt, jag har haft så mycket på g med bl.a skolan och dansen. Jag har raderat gamla inlägg ifrån de första månaderna 2012. Nu framöver ska jag för hoppningsvis börja blogga igen! Har faktist saknat det lite...men nog om det!
 
Imorgon är det skolavslutning!!!! Tänk att det snart är sommarlov! ♥ På lördag åker jag, mamma och mormor till ISLAND!! Så ikväll ska jag packa! På lördag kväll ska vi bada i den blå lagunen och på måndag ska vi på Valsafari! :D Ohh, exided! Efter midsommar ska jag vara hundvakt i 2 veckor och sedan ska jag till KRETA! Åhhh, längtar!! :D 
 
 
Den här tiden då jag inte bloggat har det hänt ganska mycket! Bl.a...
 
...så har jag och mamma varit i Stockholm för att mini-shoppa och uppleva de underbara körsbärsblommorna i Kungsträdgården!: :}
 
Jag ↑ och min outfit för den dagen. Kofta- Åhlens / Linne-Lager 157 / Jeans-Vero Moda / Väska-Åhlens / Hunter
 
I maj hade jag 2 dansföreställningar! ♥
Den första var på Entré och temat var Hotell. Vi var Gym och Spa!:
Det var jättekul, men det enda som var tråkigt var att den bästa dansläraren som jag någonsin haft skulle sluta...hon är verkligen VÄRLDSBÄST! ♥♥♥ Orsaken är att hon ska flytta till Stockholm och plugga där. Men i sommar så ska vi träffas alla i gruppen och typ ta en fika på stan med henne! :D
 
Sedan var det dags för Kulturskolans dansföreställning! Temat var Dansgala och vi var Bollywood/ indisk dans och sedan dansade vi till en lugnare låt som kördes live. Sedan var vi också med på öppningsnummret då vi dansade till "What a feeling" och sedan var vi med i en harlemshake {haha}.
Öppningsnummret! ↑ Bild lånad ifrån Mira.
 
Sedan var det äntligen dags för Karljohans Salonger! En tradition som vi har på min skola är att 8:orna ska göra en typ "Wallmans salonger" och eftersom jag har sång så sjöng jag! De låtar jag sjöng var "Dancing Queen", "The Call" och "Call me maybe". Det var sååå kul! Absolut den roligaste saken som vi gjort på skolan! :D Vi hade förberett allt i flera månader och sedan var det plötsligt över...Men klassen blev mycket tajtare och det var jätteroligt! Jag önskar att vi skulle få göra om det! :D Publiken fick kolla på uppträderna och samtidigt äta en fin "middag" som vi serverade i varje paus. 
Jag när jag serverade mitt bord ↑ Haha, det var ganska läskigt! Jag var jätterädd att jag skulle spilla eller tappa en tallrik, haha! 
Temat var Radio och våran radiokanal hette "Channel Bee"!
Jag och Fanny på "The call" ↑
 
 
 

slide show