Sometime there´s things a man cannot know

2014-01-25 19:39:00 Daily life [0] Kommentarer
 Hej hej! Skolan har kommit igång och jag har väldigt mycket plugg just nu....plus att jag har blivit förkyld nu igår, såå ush! Det är jättemånga i klassen som varit sjuka den här veckan och så blev jag det också, typiskt! :( Jag började känna i halsen i torsdags kväll efter dansen, gick till skolan och var på dansen dumt nog... Men jaja, det var kul på dansen iallafall! :) Idag har jag vaknat ganska sent, kollat på många filmer och försökt att plugga lite. Nu ska jag sätta på lite GG eller en bra film och dricka te! 
Ni får ha det såå bra! oxox
Förresten lyssna på den HÄR underbara låten! :) Jag ska dansa till den på vårshowen med moderna och det är en solklar favorit! ♥
 
 
 
 
 

At the Ocean

2014-01-11 19:14:00 Daily life [1] Kommentarer
Hej på er! I onsdags började jag då skolan. Sista terminen i 9:an och det känns väl sådär.. kommer sakna klassen såå mycket! Snart är det dags att välja gymnasium och jag har kanske bestämt mig för Karolinska och SamEstet programet! Och då inriktningen musik :) Men jag är inte helt 100% säker än. Därför ska jag, Hanne och Mira till Karro på tisdag för "elev för en dag" och då hoppas jag att efter det så har jag bestämt mig! :) 
 
I vår ska vi göra ett stort projekt som niorna alltid gör på min skola. Och det är då Musiksagor för barn! Årets tema är Astrid Lindgren och eftersom jag har sång så får man sjunga och spela rollerna! :) Gissa vem jag ska vara?? Pippi Långstrump, haha! :D Såå kul! Då får jag även sjunga "Sjörövarfabbe", haha! Eftersom Pippi är en av de största rollerna så fick inte jag vara någon annan. Men jag tror att den rollen kommer bli jättebra eftersom alla barn vet om vem Pippi är! ;) Ni får ha det såå bra så hörs vi snart! OXOX
 
 
Älskar den här ↓ bilden som jag tog på Valsafaribåten på Island! Bilder från Island och även Grekland kommer dyka upp lite närsomhelst på bloggen! :) 
Nikon D5100 · 50 mm objektiv
 
 

Angel wings

2014-01-05 17:15:05 Shopaholic [0] Kommentarer
När en av mina bästisar Mikaela var i NYC i höstas så bad jag henne att köpa ett Victoria´s secret skal till mig. Jag har velat ha det såå länge och jag älskar det! Dock kommer jag inte ihåg hur mycket det kostade. Jag har för mig att det finns i mörkblått också! 
 
 

Inspiration ♥

2014-01-04 20:16:00 Tips & inspiration [0] Kommentarer
Looove this!! ♥ Speciellt Gossip girl citaten :´) Detta är typ det som jag har hållt på mest med under jullovet tror jag, haha, alltså att sitta och "hjärta" bilder på Weheartit! :)
Hitta min Weheartit HÄR!
 
 
 
 

OXOX

2014-01-04 19:31:05 Daily life [0] Kommentarer
 
Hejsan! Jag har verkligen vänt på dygnet det här jullovet... vaknar typ alltid vid 11-12 tiden som jag gjorde idag :/ Hehe, men sedan så fixade jag en stor kopp te och lite frukost och kollade lite på Gossip Girl (love it!♥). Vid halv 2 tiden så åkte vi och hämtade mormor och morfar och åkte en stund till sommarstugan och sedan till min morbror. Sen jag kom hem så har jag fixat lite i mitt rum och suttit vid datorn :) På måndag ska jag träffa Hanne och på kvällen ska vi gå på ett indoor walking pass på friskis! :D 
 
Igår cyklade mamma och jag ut till Lager 157 och shoppade loss! Haha nej, men 2 mysiga tröjor blev det och en mjukis tröja för halva priset :) Vi hörs sen! 
 

Make up

2014-01-02 15:37:00 Beauty & Makeup [0] Kommentarer
//BB-cream-Maybelline / Primer- Smashbox / Puder-L´oreal / Cover All Mix Conceler- Makeupstore / Conceler-Maybelline / Conceler- Bobbi Brown / Mascara- Benefit//
 
Tänkte visa vilket smink som jag använder och jag vill verkligen tipsa er om allt! Speciellt mascaran. Den är jättebra! Fransarna får en otrolig längd och borsten är super! Finns att köpa på Sephora. 
Och ja, jag är ett conceler-freak, haha! Jag har testat så otroligt många concelers för att dölja de mörka ringarna under ögonen. Men de här kan jag verkligen tipsa om! Först använder jag den röda färgen på Makeupstore concelern för att neutralisera det "blåa". Sedan tar jag concelern från Maybelline som täcker jättebra! Därefter tar jag lite av Bobbi Brown concelern för att ljusa upp olika partier som t.ex. på kinderna och under ögonen. 
Ha det så bra! Gott nytt år förresten! ♥

slide show